Română
English

Responsabilitatea pentru continut


Responsabilitatea pentru continutul anunturilor publicate pe acest site revine exclusiv autorilor anunturilor. Anunturile nu sunt moderate in nici un fel de administratorul site-ului anterior publicarii pe site. Confirmarea anuntului se face de catre autor, link-ul de confirmare fiind transmis prin email.

In cazul in care un anunt incalca termenii si conditiile de utilizare va fi sters de catre administrator dar in perioada cat este afisat pe site, responsabilitatea revine exclusiv celui care l-a publicat.

In cazul in care consideri ca un anunt este abuziv din diverse motive te rugam sa utilizezi butonul RAPORTEAZA ANUNT din pagina anuntului si noi vom examina anuntul in cauza si il vom sterge in cazul in care consideram ca incalca prevederile legale sau regulile de mai jos.

Reguli pe care trebuie sa le respecte anunturile:


  1. Sunt interzise anunturile care promoveaza scheme de imbogatire rapida (ponzie) sau alte metode care instiga la inselatorie.
  2. Sunt interzise anunturile care au ca obiect vanzarea unor bunuri de contrabanda, stupefiante, arme, materiale pirotehnice sau alte substante, instrumente si materiale care au un regim special.
  3. Sunt interzise anunturile care au continut rasist sau xenofob, care indeamna la ura sau care prezinta imagini cu continut violent sau pornografic.
  4. Este interzisa postarea repetata a aceluiasi anunt.
  5. Este interzisa publicarea de imagini asura carora autorul anuntului nu are drept de autor.